Odbojkarska zveza Slovenije
 
Simon Vesel

KRKO LASTNE NAPAKE STALE BOLJšEGA IZKUPIčKA

V prvi tekmi četrtfinala pokalnega tekmovanja sta se v Novem mestu udarila Krka in Maribor. Priča smo bili že drugemu napetemu obračunu med omenjenima ekipama v letošnjem letu, na koncu pa je ponovno zmaga pripadla gostom, tokrat z rezultatom 1:3 (-22, 21, -24, -24).

Preberi več
Aleš Oblak

ŽE V ŠOšTANJU ZAKORAKALI PROTI F4

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije v gosteh premagali domači Šoštanj Topolšico s 3:0 (17, 16, 23). Povratna tekma bo na sporedu v sredo, 27. novembra, ob 20. uri, v Kamniku.

Preberi več
Alen Hadžić

POKALNI PRVAKI JUTRI PROTI KANALCEM

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, branilci naslova pokalnih prvakov, bodo jutri v domači dvorani odigrali prvo četrtfinalno tekmo proti vedno motiviranim odbojkarjem Salonita Anhovo. Srečanje se bo v Hali Tivoli pričelo ob 19.30.

Preberi več
Damjan Barut, Aleš Oblak

POKALNO TEKMOVANJE BREZ šTIRIH PRVOLIGAšEV

V tem tednu so se odbojkarji in odbojkarice v tekmovanju za Pokal Slovenije borili za uvrstitev v četrtfinale. Med osem najboljših ekip, ki se bodo podale v boj za pokalno lovoriko, ne bo štirih prvoligaških ekip.

Preberi več
GEN-I Volley

NOVOGORIčANKE žE V čETRTFINALU

Na tekmi osmine finala za Pokal Slovenije so se odbojkarice Gen-i volleyja veselile zmage s 3:0 (18, 16, 18) proti ekipi iz Zreč in si tako zagotovile uvrstitev v četrtfinale, med najboljših osem ekip.

Preberi več
Damjan Barut

V čETRTFINALU POKALA TUDI ANKARAN

Po prvenstvenem porazu z Luko Koper in razhodu s trenerjem Alenom Bektaševičem so Ankarančanke uspešno preskočilo pokalno oviro in v osmini finala izločile ekipo Ptuja s 3:1 (-22, 10, 14, 11).

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARJI žE TEKME OSMINE FINALA

V tem tednu smo v okviru tekmovanja za Pokal Slovenije spremljali tekme 4. kroga, moštva so se med seboj pomerila za uvrstitev v osmino finala, v kateri se bodo v boj za pokalno lovoriko vključili tudi vsi preostali prvoligaši.

Preberi več
Braslovče, Ludus beach park LJ

NA SPOREDU ZOPET POKALNO TEKMOVANJE

V tem tednu je na sporedu večina tekem 3. in 4. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, v katerem naslova prvakov branijo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Calcit Volleyja, ki se bodo tekmovanju skupaj z ostalimi najboljšimi ekipami pridružili v osmini finala.

Preberi več
ŠD Hit

PRVIč V POKALU TUDI MOšKI

V tem tednu potekajo tekme 2. in 3. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, v katerem naslova prvakov branijo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
TPV Volley Novo mesto

V POKALNEM TEKMOVANJU ODIGRAN 2. KROG

Minuli teden smo v odbojkarskem pokalu za ženske, v katerem bodo naslov prvakinj branile odbojkarice Calcit Volleyja, spremljali tekme 2. kroga. V nadaljnje tekmovanje se je uvrstilo dvanajst ekip.

Preberi več