Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENCI SEZONO ZAčENJAJO S PRVENSTVOM MEVZA

Slovenske odbojkarje in odbojkarice na mivki že konec novembra čaka prvi večji preizkus v novi sezoni, nastop na srednjeevropskem prvenstvu, ki ga bomo spremljali v Ljubljani. Slovence in Slovenke v novi sezoni čakajo tudi kvalifikacije za olimpijske igre v Tokiu.

Preberi več
FIVB

BOžENK IN JAKOPIN OBSTALA V KVALIFIKACIJAH

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta v drugem krogu kvalifikacij turnirja svetovne serije v kitajskem Qinzhouju s 14:21 in 22:24 morala priznati premoč Dancema Madsu Rosagerju in Jacobu Stein Brincku ter tako žal zaključila s svojimi nastopi.

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERšNIK BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik se žal nista prebila skozi kvalifikacije turnirja svetovne serije v Moskvi. Avstrijca Tobias Winter in Julian Hörl sta bila od naših predstavnikov boljša z 21:18 in 21:18.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V BUDIMPEšTI DO čETRTFINALA

Slovenski odbojkarji na mivki so nastopili na turnirjih svetovne serije v Vaduzu in Budimpešti. Vid Jakopin in Tadej Boženk ter Tajda in Nina Lovšin so bili na Madžarskem celo na pragu uvrstitve med najboljše štiri dvojice, a sta oba naša para nesrečno izgubila v četrtfinalu.

Preberi več
CEV

BULčEVA IN ZDEšARJEVA BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenski odbojkarici na mivki Katarina Bulc in Nina Zdešar se nista uspeli uvrstiti na glavni turnir svetovne serije v Vaduzu. Po zmagi v prvem krogu kvalifikacij sta naši dekleti z 1:2 klonili proti Izraelkama Sofii Starikov in Aniti Dave.

Preberi več
Aleš Oblak

V SLOVENSKEM FINALU ZLATA BOžENK IN JAKOPIN

Tadej Boženk in Vid Jakopin sta zmagovalca turnirja svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani. V velikem finalu sta bila uspešnejša od rojakov Nejca Zemljaka in Jana Pokeršnika. Pri dekletih sta se zlatega odličja veselili Ukrajinki Inna in Iryna Makhno.

Preberi več
Aleš Oblak

V čETRTFINALU KAR TRI SLOVENSKE DVOJICE!

Prvi dan glavnega dela turnirja svetovne serije v Ljubljani je v slovenski tabor v moški konkurenci prinesel precej zadovoljstva. Kar tri naše dvojice so se namreč uvrstile neposredno v četrtfinale in se bodo jutri na Kongresnem trgu podale v boj za najvišja mesta.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA čETRTFINALE DVA NAšA žENSKA PARA

Slovenske odbojkarice na mivki so prvi dan glavnega dela turnirja svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani zaključile s polovičnim uspehom. V boj za četrtfinale se podajata dva naša para, Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar ter Nina in Tajda Lovšin.

Preberi več
Aleš Oblak

DULAI IN GRüNWALD BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Aleksander Dulai in Manuel Grünwald sta morala v 1. krogu kvalifikacij za svetovno serijo priznati premoč Američanoma Timothyju Brewsterju in Michaelu Boagu, ki sta slavila z 2:1 (-13, 17, -10) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI NA DOMAčI MIVKI CILJAJO VISOKO

Ljubljana bo ta konec tedna prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki. V predolimpijskem letu v Slovenijo prihajajo nekatere vrhunske dvojice iz vsega sveta, visoke cilje pa imajo tudi slovenski odbojkarji na mivki.

Preberi več