Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

NEMšKE ODBOJKARICE PREK SLOVENK V čETRTFINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala v osmini finala evropskega prvenstva priznati premoč šesti reprezentanci Evrope, Nemčiji. Tekmice so bile uspešnejše s 3:0 (21, 15, 20). Naše punce se od prvenstva tako poslavljajo z dvema zmagama, tudi prvo za Slovenijo na EP.

Preberi več
OZS

SLOVENKE PROTI NEMčIJI VENDARLE NA POLJSKEM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo tekmo osmine finala evropskega prvenstva igrala na Poljskem. Naša dekleta se bodo za uvrstitev v četrtfinale pomerila z Nemkami, s katerimi so se nazadnje srečale v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo.

Preberi več
CEV/OZS

SLOVENKE SE žE PRIPRAVLJAJO NA NEMčIJO

Slovenska ženska reprezentanca je prost dan na evropskem prvenstvu v Lodžu izkoristila za trening, dekleta so najprej trenirala v fitnesu, popoldan je bila na vrsti tehnika. V našem taboru so pred nedeljsko tekmo osmine finala z Nemčijo visoko motivirani.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z IZJEMNO IGRO V NADALJEVANJE EP

Ženska odbojkarska reprezentanca je po več kot dveh urah igre le uspela streti odpor Ukrajink in si z zmago s 3:2 (-22, 21, -18, 21, 8) priborila uvrstitev med najboljših 16 ekip evropskega prvenstva ter nastop v izločilnih bojih, kjer se bodo pomerile z zmagovalkami skupine D.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V PRVEM NIZU NAMUčILE ITALIJANKE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je po nedeljski zmagi nad Portugalsko v 3. krogu evropskega prvenstva tokrat srečala z Italijo. Aktualne svetovne podprvakinje so le s težavo dobile prvi niz, v nadaljevanju pa so bile prepričljivo boljše za zmago s 3:0 (25, 8, 17).

Preberi več
OZS

TEKMA Z ITALIJO POMEMBNA ZA NADALJEVANJE

Ženska reprezentanca ima po včerajšnji zmagi nad Portugalsko na evropskem prvenstvu danes prost dan, že jutri pa naša dekleta čaka obračun s svetovnimi podprvakinjami, Italijankami. Slovenke so v Lodžu že trenirale, zvečer pa si bodo ogledale tekmo med Poljsko in Ukrajino.

Preberi več
OZS

ODLOčILNA TEKMA PROTI PORTUGALSKI

Slovenska ženska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu danes odigrala že tretjo tekmo. Po porazih s Poljsko in Belgijo, ki sta v obračunih z našo izbrano vrsto veljali za favoritinji, se bodo naša dekleta zdaj pomerila s Portugalsko in lovila prvo zmago na evropskih prvenstvih.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DO ZGODOVINSKE ZMAGE NA EP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 3. krogu evropskega prvenstva na Poljskem dosegla izjemno pomembno zmago, hkrati tudi prvo, zgodovinsko, na evropskih prvenstvih. Naša dekleta so bila s 3:0 (21, 20, 9) boljša od Portugalk.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DANES Z BELGIJKAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu na Poljskem danes igrala drugo tekmo. Potem, ko so naša dekleta včeraj v Lodžu klonila proti gostiteljicam prvenstva, jih danes čaka nov obračun. Njihove tekmice bodo Belgijke.

Preberi več
CEV

SLOVENKE NA DRUGI TEKMI KLONILE PROTI BELGIJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na drugi tekmi evropskega prvenstva na Poljskem priznati premoč Belgiji. Po slabem uvodu v srečanje so naša dekleta dvignila raven igre, a so tekmice na koncu vseeno prišle do prepričljive zmage s 3:0 (13, 21, 20).

Preberi več