Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI šE NAPREJ V DOBRI FORMI

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj nov uspešen teden, saj so v svojih klubih znova dokazali, da so v dobri formi. Zelo dobro je šlo predvsem dekletom, pri moških sta izstopala Tonček Štern in Alen Pajenk.

Preberi več
Aleš Oblak

GIULIANI: »ŽELIM, DA FANTJE ZNOVA DAJO VSE."

Slovenska moška reprezentanca bo med 5. in 10 januarjem odigrala 2. krog kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu in si skušala priigrati nastop na olimpijskem turnirju. Slovenski selektor Alberto Giuliani je prepričan, da bodo fantje tudi tokrat dali vse od sebe.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI NAJBOLJ RAZPOLOžENI V GRčIJI

Slovenski odbojkarski reprezentanti so v svojih klubih spet igrali pomembne vloge, še posebej so se izkazali Lana Ščuka z italijanskim Pomijem ter Žiga Štern, Monika Potokar in Darja Eržen, ki so pustili pečat v grškem prvenstvu. Na Kitajskem je bila odlična Saša Planinšec.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZA UVOD V KVALIFIKACIJE Z BELGIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v začetku januarja nastopila na kvalifikacijah za olimpijske igre v Tokiu. V Berlinu se bodo naši fantje za uvod pomerili z Belgijci, v skupinskem delu tekmovanja pa jih čakata še obračuna z Nemci in Čehi.

Preberi več
Aleš Oblak

POLOVIčEN IZKUPIčEK GASPARINIJA

Izkušeni slovenski reprezentant je pretekli konec tedna vknjižil zmago in poraz, približno takšen pa je tudi izkupiček vseh slovenskih reprezentantov in reprezentantk, ki so s svojimi klubi nastopali od petka do nedelje.

Preberi več
Hypo Tirol Alpenvolleys

RAZPOLOžENI ŠTALEKAR PREMALO ZA ZMAGO

Že pred vikendom, ki bo prinesel nove obračune v tujih odbojkarskih prvenstvih, so bile odigrane nekatere tekme v italijanskem in poljskem prvenstvu, med slovenskimi odbojkarji pa se je najbolj izkazal Sašo Štalekar.

Preberi več
Aleš Oblak/Viljem Klanjšček

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA VISOKEM SEDMEM MESTU

Slovenska moška reprezentanca si je z izjemnimi nastopi v letošnji sezoni zagotovila nov rekordni dosežek, uvrščena je namreč na visoko 7. mesto na evropski lestvici. Dekleta so kljub dobremu rezultatu na evropskem prvenstvu izgubila eno mesto in so 21.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

V IDEALNI POSTAVI EP DVA SLOVENSKA ODBOJKARJA

Evropska odbojkarska konfederacija je objavila idealno postavo minulega evropskega prvenstva, na katerem so naši odbojkarji osvojili srebrno odličje. Med elitno sedmerico igralcev najboljše zasedbe sta dva Slovenca, Jan Kozamernik in Jani Kovačič.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

SLOVENCI POTRDILI NASTOP V OI KVALIFIKACIJAH

CEV je potrdila, da bo Slovenija ena od osmih reprezentanc, ki se bodo januarja med seboj pomerile za zadnjo olimpijsko vozovnico za Tokio 2020. Ob naših odbojkarjih in gostiteljih Nemcih bomo v Berlinu spremljali še Srbe, Francoze, Belgijce, Bolgare, Nizozemce in Čehe.

Preberi več
Matic Eržen

HVALA, SLOVENIJA!

Hvala, Slovenija! Hvala, najboljši navijači, tisti v Areni Stožice, tisti v Parizu, vsi, ki ste včeraj in danes pozdravili naše fante ter vsi, ki ste naše srebrne odbojkarje spremljali preko malih ali velikih zaslonov ali pa samo v mislih!

Preberi več