Odbojkarska zveza Slovenije
 
Jurij Kodrun

SLOVENIJA NA CEV ODDALA PET KANDIDATUR

Oktobra bo v Moskvi potekala volilna skupščina Evropske odbojkarske konfederacije (CEV), za člana upravnega odbora evropske krovne organizacije pa bo kandidiral tudi slovenski predstavnik, in sicer predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret.

Preberi več

NOVA PRIPOROČILA NIJZ - 27. MAJ 2020

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je na svoji spletni strani objavil posodobljena priporočila za izvajanje športih aktivnosti skladno z Odlokom o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti.

Preberi več
CEV

USPEšNO IZPELJANA PREDAVANJA IN DOBER ODZIV

Odbojkarska zveza Slovenije je uspešno izpeljala sklop petih predavanj, namenjenih mladim slovenskim reprezentantkam in reprezentantom in njihovim selektorjem.

Preberi več
SLOADO

SLOADO SPET ZAčELA TESTIRATI šPORTNIKE

SLOADO v času epidemije COVID-19 prilagaja svoj program dela in ga je v začetku epidemije usmerila v različna spletna učenja, medtem ko je iz zdravstvenih razlogov program testiranj praktično ustavila. Ponovno ga je sprožila v tem tednu.

Preberi več
Aleš Oblak

NOVOSTI GLEDE UKREPOV NA PODROčJU šPORTA

Vlada Republike Slovenije je po včerajšnji seji, 29. 4., najavila sprostitev omejitev za vadbe oziroma treninge, morda tudi določena tekmovanja, konkretna določila pa bo Vlada RS obravnavala prihodnji teden, najverjetneje že v ponedeljek, 4. maja.

Preberi več
Pixabay

PREDAVANJA ZA MLADE REPREZENTANTE

Odbojkarska zveza Slovenije za reprezentantke in reprezentante s širših spiskov mlajših selekcij organizira sklop petih spletnih predavanj, ki se bodo začela v sredo, 29. aprila, in potekala do torka, 12. maja.

Preberi več
OZS

ZADNJI SKOK V 2019

Pregleda leta 2019 na Odbojkarski zvezi Slovenije seveda nismo pripravili v knjižni obliki, smo se pa potrudili, da lahko še enkrat skočite v za Slovenijo najuspešnejše odbojkarsko leto doslej.

Preberi več
OZS

HVALA, KER NAS SPREMLJATE

Odbojkarska zveza Slovenije je na svojem Facebook profilu dobila 30.000 všeček. Veliko število ljubiteljev odbojke naše aktivnosti spremlja tudi na družbenem omrežju Instagram, OZS pa je ves čas aktivna še na Twitterju. Hvala, ker nas spremljate.

Preberi več

OKS V IMENU šPORTNIH ZVEZ O UKREPIH

Predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdan Gabrovec in generalni sekretar Blaž Perko sta se sestala z ministrico za izobraževanje, znanost in šport prof.dr. Simono Kustec. Vodilo konstruktivnega pogovora je bila želja po normalizaciji športa po koncu epidemije.

Preberi več
OZS

VELIKO AKTIVNOSTI TUDI V čASU KARANTENE

OZS je v času, ko Slovenija s skupnimi močmi uspešno premaguje koronavirus, ostala precej aktivna. Čeprav odbojkarji in odbojkarice seveda niso smeli na parket ali na peščena igrišča, smo na OZS, tudi s sodelovanjem številnih klubov, uspešno izpeljali kar nekaj projektov.

Preberi več