Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

V KAMNIK SE VRAčA EVA POGAčAR

Po zaključku tekmovanja za Pokal Slovenije se k ženski ekipi Calcit Volley na mesto organizatorke igre vrača Eva Pogačar. Mlada odbojkarica je po koncu pretekle sezone podpisala pogodbo z Lardini Filottranom, od koder pa je pretekli teden zaradi neigranja odšla na lastno željo.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

SLOVENSKE ODBOJKARICE NAPREDOVALE NA LESTVICI

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila nove lestvice, na katerih so največ mest pridobile odbojkarice. Članska izbrana vrsta se je iz 21. mesta povzpela na 18., visoko četrto mesto v razvrstitvi pa še naprej zasedajo slovenske kadetinje.

Preberi več
CEV/Aleš Oblak

ODLIčEN ZAčETEK NAšIH LEGIONARJEV

Medtem, ko je minuli vikend pri nas minil v znamenju zaključnega turnirja Pokala Slovenije, na katerem so slavili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Nove KBM Branik, so se tuja prvenstva po božično-novoletnem premoru in kvalifikacijah za olimpijske igre že začela.

Preberi več
Klemen Brumec

ZA OSKRBOVANCE DSO KAMNIK DOBER TISOčAK

December je že tradicionalno mesec dobrodelnosti za kamniške odbojkarje, ko s prodajo koledarja članskih ekip pomagajo lokalnemu okolje. Letos so se namenili pomagati oskrbovancem Doma starejših občanov Kamnik. Zanje so zbrali dobrega tisočaka.

Preberi več
Klemen Brumec

ACH VOLLEY DO DVANAJSTE POKALNE LOVORIKE

Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu zaključnega turnirja pokala Slovenije v Kamniku premagali Merkur Maribor s 3:1 (-22, 22, 17, 14). Za Ljubljančane, ki so v polfinalu s 3:0 premagali hišo na kolesih Triglav, je to dvanajsta pokalna lovorika.

Preberi več
SIP Šempeter

3. ODPRTO PRVENSTVO V MINI ODBOJKI U-11

V soboto, 18. januarja, je Odbojkarski klub Sip Šempeter organiziral že 3. Odprto prvenstvo v mini odbojki v kategoriji do 11 let za deklice in dečke letnika 2009 in mlajše.

Preberi več
Klemen Brumec

V FINALU TUDI MERKUR MARIBOR

Odbojkarji Merkur Maribora so drugi finalist letošnjega zaključnega turnirja pokala Slovenije. V dramatičnem obračunu so po dveh urah in pol igranja s 3:2 (-20, 29, -23, 23, 11) premagali prireditelje turnirja, Calcit Volley.

Preberi več
Klemen Brumec

ACH VOLLEY LJUBLJANA V FINALU

Odbojkarji ACH Volleyja so v prvi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije premagali Hišo na kolesih Triglav s 3:0 (13, 17, 17). S kom bodo Ljubljančani, ki tudi branijo pokalni naslov, igrali v finalu, bo znano po večerni tekmi.

Preberi več
Klemen Brumec

MARIBORčANKE DO OSEMNAJSTE POKALNE LOVORIKE

Odbojkarice Nove KBM Branika so v finalu zaključnega turnirja pokala Slovenije premagale Calcit Volley s 3:2 (21, -19, 24, -17, 15) in še osemnajstič v zgodovini kluba prišle do pokalne lovorike.

Preberi več
Klemen Brumec

MARIBORčANKE PRVE FINALISTKE POKALA SLOVENIJE

V prvi tekmi polfinala pokala Slovenije so v Kamniku odbojkarice Nove KBM Branika s 3:0 (22, 13, 13) premagale Luko Koper. S kom se bodo v soboto pomerile v finalu, ki se bo začel ob 18. uri, bo znano po večernem obračunu med domačim Calcit Volleyjem in SIP Šempetrom.

Preberi več