Odbojkarska zveza Slovenije
 
Saša Pahič Szabo

NA POGAčARJEVEM TRGU OKRONALI MLADE PRVAKE

V Ljubljani se je odvijalo Sberbank finale državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlade, na katerem so se najboljši mladi slovenski upi v kategorijah do 14 do 16, do 18 in do 20 let podali v boj za državne naslove.

Preberi več
Aleš Oblak

MED NAJBOLJšIMI ZA ZDAJ LE KOšENINA IN BRAčKO

V Črnučah se je danes odvijal skupinski del tekmovanja turnirja svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana by I fell Slovenia, na katerem je v močni konkurenci nastopilo osem slovenskih dvojic. V četrtfinale sta se že uvrstila Alan Košenina in Rok Bračko, ž

Preberi več
OZS

TURNIR SVETOVNE SERIJE V LJUBLJANI

Pogačarjev trg v Ljubljani in Športni park Ludus bosta med 29. julijem in 1. avgustom prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki. Na OZS so za zbrali rekordnih 126 prijav iz 30 držav. V okviru turnirja bo potekalo tudi Sberbank finale državnega prvenstva za mlade.

Preberi več
Anže Malovrh

MLADI ODBOJKARJI V BOJ ZA NASLOVE

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani bomo v petek spremljali finalne obračune Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategorijah do 14, do 16, do 18 in do 20 let, na katerih se bodo mladi slovenski upi pomerili za naslove prvakov.

Preberi več
Extrem

NA POGAčARJEVEM TRGU TUDI NAJBOLJšI SKAKALCI

V središču Ljubljane bomo v soboto in nedeljo spremljali zaključne boje turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, v petek pa bodo na peščeno podlago na Pogačarjevem trgu stopili tudi naši najuspešnejši nordijci, na čelu z Niko Križnar, Emo Klinec in Anžetom Laniškom.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

SLOVENIJI TRI ODLIčJA V PARAODBOJKI NA MIVKI

Slovenske ekipe so se na Pogačarjevem trgu v okviru Lidl Slovenija Odprtega prvenstva v paraodbojki na mivki veselile treh medalj. Slovenske paraodbojkarice sede so osvojile zlato in srebro, medtem ko so njihovi kolegi v močni mednarodni konkurenci osvojili tretje mesto.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAčELI S PRIPRAVAMI NA EUROVOLLEY

Slovenska moška odbojkarska izbrana vrsta je danes zjutraj v Kranjski Gori začela s pripravami na septembrski EuroVolley, ki ga bodo skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija. Selektor Alberto Giuliani ima tudi tokrat na voljo vse reprezentante s svojega seznama.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI žE OSVOJILI BRON

Slovenski parodbojkarji so si na Lidl Slovenija Odprtem prvenstvu v paraodbojki na mivki sede in stoje, ki ga gosti Ljubljana, priigrali bronasto odličje. V boj za zlato kolajno pa se bodo na Pogačarjevem trgu podala naša dekleta.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA NOV SPEKTAKEL NA MIVKI

Ljubljana bo od četrtka do nedelje prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour 1Star Ljubljana by I feel Slovenia, na katerem se bo v boj za najvišja mesta v močni konkurenci podalo osem slovenskih dvojic, na čelu s slovenskimi prvaki.

Preberi več
OZS

SMS AKCIJA ZA FUNDACIJO ZA ODBOJKO INVALIDOV

Z SMS sporočilom s ključno besedo ODBOJKA5, ki ga pošljete na 1919 lahko prispevate 5 EUR  za Fundacijo za odbojko invalidov, ki mladim odbojkarjem invalidom pomaga na njihovi športni poti.

Preberi več