Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

RAZPIS - DP ZA MLADE V ODBOJKI NA MIVKI

Odbojkarska zveza Slovenije objavlja razpis za organizacijo finalnih turnirjev državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlade v letu 2023.

Preberi več
klubski arhiv

ZNANI FINALISTI MLADINSKEGA PRVENSTVA

V nedeljo smo pri fantih dobili najboljše štiri ekipe, ki se bodo pomerile v finalu mladinskega državnega prvenstva. Z rednim delom prvenstva pa so zaključile tudi kadetinje ter deklice in dečki male odbojke.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI REPREZENTANTI PRED NAPREDOVANJEM

Širom Evrope so se državna prvenstva že prevesila v končnice. Slovenske reprezentantke in reprezentanti so opozorili nase. Gregorja Ropreta in Roka Možiča zmaga loči od polfinala, Tončka Šterna in Alena Pajenka od finala.

Preberi več
OZS

PESTRO POLETJE NA MIVKI

Sezona dvoranske odbojke se počasi bliža koncu. Vse bližje so poletne temperature, ki bodo vabile na plano. Poletje bo prineslo tudi pester program v odbojki na mivki.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI V WAGRAINU DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarji Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk, Denis Robida in Žan Zajc so na finalu evropske serije v odbojki na snegu v Wagrainu osvojili 5. mesto. V avstrijskem smučarskem središču je nastopilo 26 ekip iz 15 držav.

Preberi več
OZS

GROSUPELJčANKE NA PRAGU PRESENEčENJA

Odbojkarice Nova KBM Branika so bile na prvi četrtfinalni tekmi v Grosupljem na robu spodrsljaja. Do vodstva v nizu še GEN-I Volley, Formis in Calcit Volley.

Preberi več
OZS

VEč KOT TRIJE NIZI LE V MARIBORU

Prve tekme četrtfinala Sportklub prve odbojkarske lige za moške niso prinesle presenečenj. Do zmag so prišli ACH Volley Ljubljana, Panvita Pomgrad, Merkur Maribor in Calcit Volley.

Preberi več
OZS/Kolektiff Images

PRED čETRTFINALOM - IZ TABORA NOVE KBM BRANIK

Ta konec tedna se začenja četrtfinale Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Novopečene pokalne prvakinje iz Maribora čaka obračun z ekipo iz Grosuplja. Nova KBM branik ima pred seboj jasen cilj, želi si nastopa v finalu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE čETRTFINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Odbojkarice in odbojkarji bodo v soboto igrali prve tekme četrtfinala državnega prvenstva in se tako podali v boj za polfinale. Na sporedu bo vseh osem obračunov, po štirje v ženski in moški konkurenci, povratna srečanja pa bodo 29. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ TABORA CALCIT VOLLEYJA- Z RIBIčEM NA KLOPI

Odbojkarice Calcit Volleyja so pred začetkom končnice ostale brez svojega prvega trenerja, Gregorja Rozmana, ki je odstopil iz zdravstvenih razlogov. Tako bo branilke naslova prvakinj do konca prvenstva vodil Gašper Ribič, prvič v soboto, ob 17.30, proti Luki Koper.

Preberi več